• Change website's language English

Oferte speciale

Dezinfectie preventiva Covid-19

In aceasta perioada grea pentru sanatatea si pentru economia romaneasca, mai mult decat oricand este important ca siguranta si preventia sa devina prioritatea numarul 1 pentru noi toti.
In acest sens, incepand cu 16 martie 2020, ne concentram pe diminuarea propagarii virusului COVID-19 (Corona Virus) in societatea romaneasca prin operații de DEZINFECTIE preventiva, Bactericida si Virucida!

Contactati-ne pentru a stabili impreuna planul de actiune preventiv potrivit pentru locatiile voastre!

Cuponul cadou pentru curatenie – Un cadou inedit, util si apreciat

Capital Clean va ajuta sa oferiti timp liber celor dragi cu ajutorul cuponului cadou de curatenie generala sau de intretinere. Odata achizitionat, destinatarul poate primi cuponul cadou prin email de la noi sau personal de la dumneavoastra.

In plus, pentru ca va apreciem generozitatea, va oferim si dumneavoastra o reducere de 15% din tariful unei curatenii, reducere de care veti beneficia termen de 2 luni.

15% reducere pentru recomandari

Esti deja clientul nostru? Daca raspunsul este DA atunci recomanda-ne si altor clienti persoane fizice si vei primi un cupon de reducere in valoare de 15% din suma serviciului de curatenie prestat. Cuponul are o valabilitate de 2 luni si poate fi folosit DOAR pentru un serviciu de curatenie.

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English