• Change website's language English

Cod culoare

Codul culorilor

In ajutorul dumneavoastra, am dezvoltat un cod al culorilor.

In functie de spatiul in care facem curatenie folosim lavete si bureti de o anumita culoare pentru a preveni transferarea microbilor prin incrucisarea diferitelor zone din casa sau de la locul de munca:

  • Lavete rosii: grupuri sanitare, wc-uri, pisoare, lavoare
  • Lavete galbene: bucatarii, faianta, chiuvete, dusuri, cazi baie, armaturi
  • Lavete verzi si albastre: zone cu risc microbian scazut. Mobilier, obiecte de uz casnic, electronice, geamuri, suprafete din sticla, tocarie de lemn si de termopan, rame tablouri, corpuri iluminat, etc.

Regulile noastre de curatenie sunt stricte si clare.

1. Intotdeauna se incepe procesul de curatenie din zonele cele mai curate catre cele mai murdare si cu riscul cel mai mare de contaminare.

2. Codul culorilor este integrat in procesul de formare si informare al personalului nostru de curatenie.

3. Codul culorilor a fost dezvoltat simplu de utilizat, usor de retinut si bine inteles de agentii nostri de curatenie si cel mai important pentru siguranta dumneavoastra.

Dezinfectie preventiva Covid-19

In aceasta perioada grea pentru sanatatea si pentru economia romaneasca, mai mult decat oricand este important ca siguranta si preventia sa devina prioritatea numarul 1 pentru noi toti.
In acest sens, incepand cu 16 martie 2020, ne concentram pe diminuarea propagarii virusului COVID-19 (Corona Virus) in societatea romaneasca prin operații de DEZINFECTIE preventiva, Bactericida si Virucida!

Contactati-ne pentru a stabili impreuna planul de actiune preventiv potrivit pentru locatiile voastre!

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English