• Change website's language English

Curatat tapiterii auto

Interiorul masinii e expus la praf, microbi, bacterii care odata introduse in masina pot intra in contact cu dumneavoastra. Aceste materii organice si anorganice va pot pune SANATATEA in pericol. La fel si bacteriile care traiesc in instalatiile de aerisire a masinii care pot fi indepartate doar prin tratamente specifice, pot da sau mentine diverse boli respiratorii sau alergii.

Curatarea se face cu substante dedicate, fiecare suprafata sau tip de material avand o solutie dedicata. Sculele si ustensilele sunt de asemenea importante, diversele tipuri de pensule si aplicatoare au menirea de a ajunge in toate locurile greu accesibile, de a curata suprafata si de a o proteja.

Este vitala folosirea ustensilelor corespunzatoare pentru a nu distruge sau afecta diversele materiale din interiorul masinii!

Spalarea se face cu ajutorul aspiratorului profesional cu injectie-extractie, acesta avand rolul de a injecta solutia in material si nu doar la suprafata acestuia si de a o extrage o data cu mizeria. Lipsa acestui aparat duce la imposibilitatea extragerii mizerii din tapiterie si implicit la deteriorarea acesteia.

Operatiuni incluse in serviciul de curatat tapiterii auto:

  • Curatarea scaunelor/ banchetei
  • Curatarea plafonului
  • Curatarea fetelor de usa

*BONUS! Curatare Interior: curatare bord, aspirare, sters geamuri.

Vizualizeaza lista de preturi

Contacteaza-ne


 
Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English