• Schimba limba de afisare: Romana

About Capital Clean

Despre noi

Am adus un nou concept pe piata serviciilor de curatenie din Romania, un model de business care se concentreaza pe calitatea serviciilor de curatenie oferite si pe satisfactia clientului. Va promitem o colaborare de durata.

Securitate

Angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale iar fiecare echipa de curatenie este permanent insotita de personal din conducerea firmei. Suntem asigurati impotriva daunelor provocate in timpul muncii.

Flexibilitate

Ne adaptam in functie de programul dumneavoastra pentru a ne face simtita prezenta doar prin rezultatele servicilor de curatenie. Am reusit ca prin implicarea noastra, folosind metodele adecvate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie.

Inovatie

Am dezvoltat un cod al culorilor. In functie de spatiul in care facem curatenie folosim lavete si bureti de o anumita culoare pentru a preveni transferarea microbilor prin incrucisarea diferitelor zone din casa sau de la locul de munca.

Cele mai bune preturi

Ne straduim cu succes sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile. Oferim la preturi speciale servicii de curatenie zilnic, saptamanal sau lunar. Indiferent de serviciile de curatenie alese, intotdeauna punem la dispozitie tot echipamentul necesar.

Profesionalism

Folosim metode, substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat. Aparatele profesionale de curatenie folosite sunt produse de marci consacrate iar solutiile de curatare folosite sunt profesionale, respecta normele Uniunii Europene si la cerere, pot fi insotite de fise tehnice de calitate.

Garantia calitatii

Desi foarte putin probabil, daca sunteti nemultumit de orice aspect al serviciilor noastre, este necesar doar un simplu telefon in 24 de ore si vom reveni pentru corectarea problemelor aparute, fara niciun cost suplimentar din partea dumneavoastra.

 

Distinctii Capital Clean

Certificari si autorizatii

  • Schimba limba de afisare: Romana