• Change website's language English

Servicii Unitate Protejata

Firma curatenie Unitate Protejata

Unitate Protejata Romania: Capital Clean - Profitati de avantajele pe care le puteti avea si de serviciile deductibile care sunt in beneficiul locului in care va desfasurati activitatea prin curatenia exemplara sau prin serviciile de pest control, sau in beneficiul angajatilor dumneavoastra prin masaj, transformand in acelasi timp o persoana cu dizabilitati dintr-un asistat social intru-un angajat platitor de cotizatii la bugetul de stat.

Incepand cu data de 21 august 2020, cand a intrat in vigoare legea 193/2020 care modifica legea 448/2006 privind protectia si promovarea persoanelor cu handicap, exista posibilitatea ca firmele care au peste 50 de salariati sa redirectioneze jumatate din suma datorata fondului pentru handicap pe servicii de la unitati protejate autorizate.

Conditia este ca produsele sau serviciile achizionate de la Unitati Protejate Autorizate sa fie realizate exclusiv in cadrul Unitatii Protejate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate in cadrul societatii, fiind eliminate intermedierile de produse sau servicii. In situatia probabila a unor controale de la ANAF, in cazul in care exista companii care au decontat achizitii de la unitatile protejate care au actionat dupa leagea veche( de ex. au achizitionat produse de birotica, papetarie, protectia muncii, echipamente IT, etc. fabricate in alte unitati sau tari decat Unitatea Protejata producatoare din Romania )exista riscul sa fie nevoite sa vireze la bugetul de stat,retroactive, toate sumele cheltuite si decontate.

Achizitionand serviciile noastre, beneficiati de avantajele financiare oferite prin Unitatea Protejata Autorizata a Capital Clean 

Ce va ofera Unitatea protejata Capital Clean:

 • Servicii profesionale de Curatenie pe baza de abonament cu prezenta zilnica sau cu o recurenta necesara pentru ca locul de munca sa fie in permanenta la standarde ridicate de igiena si curatenie. Ne adresam in principal spatiilor cu destinatie birouri, hale industriale, magazii, laboratoare, lanturi de magazine, show room-uri.
 • Servicii profesionale si autorizate de DEZINSECTIE DERATIZARE DEZINFECTIE se executa in conformitate cu legislatia in vigoare si cu respectarea normelor de aplicare pentru fiecare interventie in parte. Detinem pe langa autorizatia de functionare Unitate Protejata inclusiv autorizatia PMB de functionare, DSP, DSV, ISO 9001 si ISO 14001. Serviciile de Dezinfectie se fac prin nebulizare sau ozonare. Pentru serviciile de Dezinsectie folosim atomizoarele, pompele de joasa presiune sau Fogherele generatoare de ceata ULV pentru ceata calda, iar pentru Deratizare vom stabili un plan de actiune complex pentru spatiile inchise si pentru cele deschise analizand datele observate in teren.
 • Servicii de masaj la birou sau la evenimente corporate - Capital Clean Up are printre obiectivele principale crearea si dezvoltarea de locuri de munca inclusiv pentru persoane cu deficiente vizuale specializati in tehnica masajului precum:
 • masaj la birou
 • masaj de relaxare
 • masaj pe scaun
 • masaj terapeutic
 • masaj sportiv
 • masaj anticelulitic
 • terapie posturala
 • masaj adaptat din terapia Yumeiho

Pentru a intelege beneficiile masajului la birou, echipa Capital Clean Up ofera demonstratii gratuite de masaj. Profitati!

Raportari anuale

Raport activitate 2023
Raport activitate 2022

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

 • Change website's language English