• Change website's language English

Curatatorie si spalatorie haine

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu o oferta completa de servicii de curatenie, Capital Clean ofera servicii de spalatorie si curatatorie haine.

Stim ca uneori este dificil sa gasiti timp pentru a curata hainele ce se strang intr-o saptamana de la intreaga familie. Astfel ne-am gandit sa venim in ajutorul dumneavoastra cu un serviciu specilizat de spalatorie si curatatorie haine.

Servicii de spalatorie si curatenie haine: ne ocupam de fiecare articol in parte!

Ridicare/livrare haine

Un reprezentant al firmei va veni sa ridice de la dumneavoastra hainele de zi cu zi sau articolele mai pretentioase, inclusiv costumele, deoarece oferim servicii profesionale de curatatorie. Dupa curatare si calcare, hainele vor fi livrate la aceeasi adresa in maxim 36h.

Stim cat de important este timpul dumneavoastra liber!

Contactati Capital Clean si veti fi impresionati de cotatiile de pret ale fiecarui articol in parte.

Vizualizeaza lista de preturi

Dezinfectie preventiva Covid-19

In aceasta perioada grea pentru sanatatea si pentru economia romaneasca, mai mult decat oricand este important ca siguranta si preventia sa devina prioritatea numarul 1 pentru noi toti.
In acest sens, incepand cu 16 martie 2020, ne concentram pe diminuarea propagarii virusului COVID-19 (Corona Virus) in societatea romaneasca prin operații de DEZINFECTIE preventiva, Bactericida si Virucida!

Contactati-ne pentru a stabili impreuna planul de actiune preventiv potrivit pentru locatiile voastre!

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English