• Change website's language English

Curatenie targuri si evenimente

Experienta Capital Clean ne-a ajutat sa sustinem partenerii nostri in cazul unor petreceri corporate sau cu ocazia organizarilor de targuri. De la cele organizate la birou la cele organizate in salile de conferinta, la targurile de masini agricole ce au loc pe spatii vaste de teren, diferite lansari, strangeri de fonduri sau cu alte ocazii mai personale.

Nu va mai ganditi la numarul mare de invitati, la dezordinea din timpul sau de dupa eveniment. Capital Clean se va ocupa de tot!

Aveti un eveniment si nu stiti daca exista o solutie adaptata nevoilor dumneavoastra pe partea de organizare si curatenie? Apelati la Capital Clean

Vizualizeaza lista de preturi

Dezinfectie preventiva Covid-19

In aceasta perioada grea pentru sanatatea si pentru economia romaneasca, mai mult decat oricand este important ca siguranta si preventia sa devina prioritatea numarul 1 pentru noi toti.
In acest sens, incepand cu 16 martie 2020, ne concentram pe diminuarea propagarii virusului COVID-19 (Corona Virus) in societatea romaneasca prin operații de DEZINFECTIE preventiva, Bactericida si Virucida!

Contactati-ne pentru a stabili impreuna planul de actiune preventiv potrivit pentru locatiile voastre!

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English