• Change website's language English

Spalare mocheta si tapiterii

Spalarea mochetei din spatiile de birouri este esentiala pentu a pastra un mediu de lucru curat si sanatos. In functie de numarul de angajati care lucreaza zilnic in locatia dumneavoastra, frecventa de spalare a mochetei poate varia de la lunar pana la bianual.

Mobilierul tapisat cu materiale textile sau cu piele din restaurante, din salile de sedinta sau de conventii, de acasa sau chiar si interiorul masinilor din flota dumneavoastra sunt deasemenea expuse la praf, acarieni, microbi, bacterii si murdarie de tot felul care pot provoca diverse alergii si de asemenea afecteaza aspectul estetic al acestora.

Spalarea suprafetelor textile se face cu aparatura profesionala care curata prin procesul de injectie-extractie in profunzime. Echipamentele si ustensilele folosite sunt deasemenea importante. Diversele tipuri de aplicatoare au menirea de a ne ajuta sa curatam toate locurile greu accesibile, de a revitaliza suprafetele textile, oferindu-va astfel un spatiu curat si igienizat.

Este vitala folosirea ustensilelor corespunzatoare pentru a nu distruge sau afecta diversele materiale. Spalarea se face cu ajutorul aspiratoarelor profesionale cu injectie-extractie, acesta avand rolul de a injecta solutia in profunzime in material (nu doar la suprafata), si de a o extrage o data cu murdaria. Lipsa acestor aparate duce la imposibilitatea extragerii murdariei din tapiterii si implicit la deteriorarea acestora.

Vizualizeaza lista de preturi

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English