• Change website's language English

Servicii Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie

Servicii dezinsectie (Servicii DDD)

Societatea Capital Clean este certificata ISO 9001/2015, ISO 14001/2015 si ISO 18001/2007 pentru activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor de prevenire si combatere a artopodelor si a insectelor taratoare si zburatoare prin metode fizico-mecanice, biologice sau chimice dupa caz in functie de destinatia imobilului. Dezinsectia poate fi chimica sau ecologica. Dezinsectie chimica - se folosesc substante insecticide avizate de Ministerul Sanatatii din grupele de toxicitate 3 si 4. Aceastea odata uscate, NU sunt daunatoare oamenilor si animalelor de companie. De asemenea, putem utiliza geluri insecticide. In functie de anvergura lucrarii vom folosi vermorel si pompe de joasa presiune, atomizoare, pompe de mare presiune sau termonebulizatoare-generatoare de ceata calda.

Reglementarile legale in vigoare prevad ca lucrarile de Dezinsectie sa fie efectuate pentru:

  • orice unitate de alimentatie publica de cate ori este nevoie dar minim o data pe luna
  • pentru restul activitatilor ori de cate ori este nevoie dar minim o data la 3 luni

Capital Clean DDD va va pune la dispozitie toate autorizatiile si certificarile ncesare atat societatii cat si perssonalului alocat sa presteze interventiile de dezinsectie. Aceste acte pot fi solicitate conform legii de catre Directia de Sanatate Publica SANEPID, Primarie, Politie si de catre Garda de Mediu.

Deratizare - combaterea rozatoarelor (Servicii DDD)

O pereche adulta de rozatoare in conditii favorabile de mediu, poate da nastere de 4-5 ori pe n unui numar de 500-700 descendenti si se poate multiplica in 18 luni pana la maxim 1 000 000 exemplare. Rozatoarele pot provoca pagube economice si de asemenea sunt o sursa de infectie si de transmitere a numarosi agenti patogeni periculosi pentru om.

Masurile de combatere sunt:

  • mecanice - capcane sau curse si dupa depistarea galeriilor, inundarea cu apa sub presiune
  • chimice - cu substante raticide cele mai eficiente si solutii

Acestea sunt raticide anorganice si raticide organice. Planul de actiune si tratament poate fi constituit si pus in aplicare dupa ce un expert tehnic DDD din cadrul Capital Clean va viziona unitatea dvs.

Contacteaza-ne


 
Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

  • Change website's language English