• Change website's language English

Servicii Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie

Servicii dezinsectie (Servicii DDD)

Capital Clean este certificata ISO 9001/2015, ISO 14001/2015 si OHSAS 18001/2007 pentru activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare si detine toate avizele necesare desfasurarii activitatilor, avize care va pot fi solicitate si dumneavoastra, beneficiarul lucrarilor, in timpul verificarilor de catre Directia de Sanatate Publica, Primarie, Politie sau de catre Garda de Mediu.

Aceste avize obigatorii sunt:

 • Autorizatia anuala de functionare de la Primaria Municipiului Bucuresti
 • Autorizatia de la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti
 • Autorizatia Sanitara Veterinara
 • Avizul de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase

Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor de prevenire si combatere a artopodelor si a insectelor taratoare si zburatoare prin metode fizico-mecanice, biologice sau chimice dupa caz in functie de destinatia imobilului. Dezinsectia poate fi chimica sau ecologica. Dezinsectie chimica - se folosesc substante insecticide avizate de Ministerul Sanatatii din grupele de toxicitate 3 si 4. Aceastea odata uscate, NU sunt daunatoare oamenilor si animalelor de companie. De asemenea, putem utiliza geluri insecticide. In functie de anvergura lucrarii vom folosi vermorel si pompe de joasa presiune, atomizoare, pompe de mare presiune sau termonebulizatoare-generatoare de ceata calda.

Reglementarile legale in vigoare prevad ca lucrarile de Dezinsectie sa fie efectuate pentru:

 • orice unitate de alimentatie publica - de cate ori este nevoie, dar minim o data pe luna
 • pentru restul activitatilor - ori de cate ori este nevoie, dar minim o data la 3 luni

Deratizare - combaterea rozatoarelor. O pereche adulta de rozatoare in conditii favorabile de mediu, poate da nastere de 4-5 ori pe an unui numar de 500-700 descendenti si se poate multiplica in 18 luni pana la maxim 1 000 000 exemplare. Rozatoarele pot provoca pagube economice si de asemenea sunt o sursa de infectie si de transmitere a numarosi agenti patogeni periculosi pentru om.

Masurile de combatere sunt:

 • mecanice - capcane sau curse si dupa depistarea galeriilor, inundarea cu apa sub presiune
 • chimice - cu substante raticide cele mai eficiente si solutii

Acestea sunt raticide anorganice si raticide organice. Planul de actiune si tratament poate fi constituit si pus in aplicare dupa ce un expert tehnic DDD din cadrul Capital Clean va viziona unitatea dvs.

Dezinfectia este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau dintr-o incapere a majorității microbilor și microorganismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare. Obiectivul este de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile prin distrugerea bacteriilor, a virusilor, a fungilor si sporilor.

Metode utilizate pentru realizarea dezinfecției:

 • Pulverizarea soluțiilor
 • Nebulizarea sau ,,ceața rece”
 • Sterilizare cu lampe UV

Contacteaza-ne


 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Confirmati ca acest formular nu este completat de un script automat.

 • Change website's language English